Chakra massage

Chakra Massage: een mooie reis door de chakra’s!

In ons lichaam bevinden zich zeven vitale energiecentra, beter bekend als de zeven chakra’s.  Oosterse culturen erkennen het belang van de chakra’s al sinds duizenden jaren voor onze lichamelijke, emotionele, mentale en geestelijke gezondheid. Door deze centra stroomt onze levensenergie en wordt hier verwerkt. Soms wordt deze levensenergie verstoord door negatieve ervaringen en/of trauma’s. Wat ervoor zorgt dat een chakra niet naar behoren kan functioneren. Dit vertaalt zich op zijn beurt weer in fysieke en mentale klachten. 

chakra massageAl zijn de chakra’s niet fysiek tastbaar, zij zijn wel degelijk door middel van fysieke aanraking en stimulatie te beïnvloeden. Kortom, tijdens de chakra massage benaderen we de chakra’s op een aardse en toegankelijke manier. In deze volledige lichaamsmassage worden de zeven chakra’s afzonderlijk behandeld. Naast een warme oliemassage worden bij elk chakra vastzittende energie en spanning losgemaakt.

Daarnaast wordt er ook in het energieveld van de aura gewerkt. Hoewel de aura buiten het lichaam bestaat, is ze verbonden met en omvat ze de zeven chakra’s. De aura wordt daarom ook wel gezien als het ‘achtste chakra’ en vormt een beschermende schild dat het lichaam omgeeft.

Na deze massage kan de levensenergie weer moeiteloos door het lichaam stromen waardoor het vaak als een bevrijding wordt ervaren. Kortom: een mooie reis door de chakra’s!

Ben jij ook toe aan een boost van jouw energiesysteem? Maak dan nú een afspraak in mijn praktijk in de Emmastate in Leeuwarden.