Womb Massage + Pechoti opgieting

De Womb Massage, oftewel Baarmoeder massage, is een zachte, liefdevolle en uitnodigende massage voor je buik,-en bekkengebied. De behandeling is in het bijzonder gericht op je baarmoeder zodat jij je krachtiger voelt in je vrouw-zijn. Het nodigt jou uit om de stilte en donkerte van je baarmoeder in te gaan. Het is tijd om onze vrouwelijke energie te omarmen, te voeden én te voelen. Yin energie is het vrouwelijke principe en staat voor binnen, rust, voelen, rond, zacht en langzaam. Het is het proces van het voedende donker en vooral los te laten wat jou niet langer dient.

Tijdens de sessie krijgt jouw navel alle aandacht. De navel is namelijk het middelpunt van leven: het is een netwerk van meer dan 70.000 verbindingen van weefsels en organen door het hele lichaam.  Tijdens de zwangerschap brengt de navelstreng voedingsstoffen over van moeder naar kind en dat gebeurt door de verbinding met deze klier. Al onze aderen zijn verbonden met deze klier: de navel IS leven!

Womb massageVoordelen:

  • brengt rust en ruimte in je baarmoeder
  • bevordert vruchtbaarheid
  • geeft verbinding met jouw eigen kracht, jouw ‘chi’
  • doorvoedt en stimuleert
  • brengt diepe rust en ontspanning in jouw lichaam
  • geeft kracht in jouw vrouw-zijn

We maken eerst kennis met elkaar en drinken samen een kopje thee. Zo kun jij je wensen en behoeftes aan mij duidelijk maken en ben je ook ‘geland’ zodat jij ontspannen optimaal kunt genieten van deze behandeling.

Duur: 60 minuten // €80,-

Voel jij na het lezen van deze tekst een grote ‘JA!’, maak dan een afspraak via het boekingsformulier, mail of stuur een WhatsApp.