Ljocht! Holistisch Event

Licht, Ljocht, Luz, Ljus, Lys!

Een woord dat ons inspireert en warmte brengt. Deze warmte en inspiratie delen wij graag met jou. Wij introduceren met liefde ‘Ljocht!’, hét holistische event van Friesland.

De Lichtzusjes & BijBetty hebben samen hun krachten gebundeld en organiseren met elkaar dit magische event. Het is een magische event die je inzichten geeft gevuld met verwondering & beleving. Het is een jaarlijks event die gericht is op je eigen flow en brengt je waar je mag zijn, in verbinding met jezelf en je innerlijke licht. Sluit aan en geniet en ervaar deze dag in Ljocht en liefde. Tijdens dit event kun je aansluiten bij prachtige workshops die gericht zijn op bewustzijn, spiritualiteit, verbinding en balans. Muziek, beleving en bewustwording lopen speels door de dag heen en laat je genieten van jouw ZIJN.

De eerste editie van Ljocht! is op zondag 10 september 2023 gehouden en wel in De Doarpstún in Snakkerburen, een lieflijk dorpje aan de rand van Leeuwarden. De volgende editie van Ljocht! is op zondag 7 juli 2024. Hopelijk ben jij er dan bij, dat vinden wij heel fijn!

Wil je niks missen van het laatste nieuws? Volg ons dan op Instagram: @ljochtevent

In Ljocht & liefde,

Linde, Marisa & Betty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *