Healing

Wat is een healing?

We leven in een drukke en stressvolle samenleving waarin er veel van ons gevraagd wordt. Hierbij vergeten we vaak onszelf, onze eigen behoeften en wat wij nodig hebben om echt in je kracht te staan. Vaak uit zich dit in fysieke en mentale klachten die ons belemmeren. Tijdens de healing (energetische behandeling) word je in contact gebracht met je eigen zelfherstellend vermogen.
Een healing is een energetische behandeling die je helpt om fysiek en mentaal te ontspannen en meer in balans te brengen. Tijdens de healing maak ik contact met je energieveld en chakrasysteem. Je chakrasysteem omvat zeven belangrijke chakra’s en elk van deze zeven chakra’s stelt een belangrijk levensgebied in ons leven voor. Ook heeft iedere chakra samenhang met de omringende lichaamsdelen.

Healing LeeuwardenVoorafgaand aan de behandeling maken we eerst kennis met elkaar. Tijdens dit gesprek stel ik vragen aan jou zodat ik een helder beeld krijg waar jij behoefte aan hebt. Ook is er tijdens dit gesprek ruimte voor het stellen van vragen zodat jij daarna lekker ontspannen op de behandeltafel kan liggen.

Een healing werkt bij veel klachten, zowel op lichamelijk en geestelijk niveau:

  • angsten, onzekerheid, gevoelens van minderwaardigheid
  • stressklachten, burn-out
  • depressieve gevoelens
  • minderwaardigheidsgevoelens
  • niet lekker in je vel zitten maar het waarom niet precies weten
  • lichamelijke klachten: hoofdpijn, rugpijn, chronische klachten, etc.

Na afloop van de behandeling laat ik je eerst in stilte tot jezelf komen om daarna samen onze ervaring(en) te bespreken waardoor jouw inzicht in jezelf wordt vergroot. Je krijgt van mij tips en adviezen mee zodat jij thuis aan de slag kunt zodat je meer grip hebt met betrekking tot jouw lijf & ziel.

 Ja, dit lijkt mij heel fijn.