Cacao ceremonie ‘Overvloed’

on

Cacao is de puurste hartopener die er bestaat in de natuur en brengt jou in je eigen flow. Het is niet alleen de rijke, magische smaak van cacao; het is de manier waarop cacao jouw hart verwarmd en het laat dansen. Cacao helpt jou om diep naar binnen te keren en wederom de connectie te maken met jouw diepste zelf en het Universum.

Deze Cacao ceremonie brengt jou weer in contact met jouw natuurlijke geboorterecht namelijk overvloed. Alles is beschikbaar voor iedereen dus ook voor jou. Zo kunnen bepaalde overtuigingen, mindset of programma’s, die diep binnenin jou leven, je ervan weerhouden om jouw natuurlijke recht op overvloed aan te trekken. Tijdens deze ceremonie laat je deze oude overtuigingen, mindset én programma’s los om zo weer aan te trekken wat voor iedereen beschikbaar is.

Overvloed is het vertrouwen dat er genoeg is van alles wat jij nodig hebt. Genoeg tijd, geld, cliënten, werk, liefde en energie om jouw dromen waar te maken.

Inhoud ceremonie:

Loslaten oude overtuigingen

Jouw relatie met geld & overvloed

Ontdekken van jouw ware kracht & potentieel

Meditatie

Krachtsymbool acht aanroepen

Dankbaarheid

Tijdens deze ceremonie staat het getal 8 centraal. Dit getal heeft in veel culturen en spirituele tradities een diepe betekenis en wordt vaak geassocieerd met harmonie, balans en kosmische orde. Ook staat dit nummer symbool voor oneindigheid en garandeert een constante stroom van overvloed, energie en kracht. We verbinden ons tijdens de ceremonie met de hoge trilling van dit getal om zo overvloed te genereren.

Datum: zondag 8 september 10.30 u -12.30 u

Prijs: €53,- (5 + 3 = 8, graag contant meenemen).

Opgave: mail of stuur me een berichtje. Fijn als jij er bij bent. Heel graag tot 8 september, op naar OVERVLOED!

Review:

‘Dankjewel Betty, voor de magische ceremonie. Je hebt een prachtige sfeer neergezet; het klopte allemaal! Het was meer dan alleen cacao, het heeft mij een mooie verdieping gegeven op intenties en natuurlijk op overvloed, de nawerking voelt zelfs nog sterker.’

Frans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *