Holistische massage

Holistisch komt van het woord holos dat ‘heel’ betekent. Een holistische massage neemt dan ook de hele mens als uitgangspunt. Een mens heeft niet alleen een lichaam maar hij/zij bestaat ook uit een emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel deel. Al deze delen samen maken dat je bent wie je bent.

Ervaar je spanningen, problemen of blokkades op één bepaald gebied dan zal dat zijn weerslag hebben op alle andere gebieden en dus ook op je lichaam. De balans tussen de delen onderling raakt verstoord en hierdoor kunnen uiteindelijk klachten of zelfs ziekten ontstaan.

holistische massageBij een holistische massage worden deze klachten gebruikt om inzicht te krijgen in jezelf. Het zijn signalen die je lichaam uitzendt om iets onder de aandacht te brengen wat opgemerkt en gevoeld wil worden. Het is iets wat aan je aandacht, je bewustzijn ontsnapt. Het lichaam is in staat om gevoelens, gedachten en ervaringen vast te houden en op te slaan, maar kan deze ook weer los laten.

Door massage word je aangeraakt en aanraking is een goede manier om dichter bij jezelf te komen. Je krijgt een mogelijkheid om te voelen wat er bij je gebeurt. Tijdens deze massage maak ik nóg meer gebruik van mijn intuïtie en stem af op datgene wat jij nodig hebt. Hierbij maak ik gebruik van warme olie, muziek, klankschalen en geuren. Kortom: een mooie reis door jezelf!

We maken eerst kennis met elkaar en drinken samen een kopje thee. Zo kun jij je wensen en behoeftes aan mij duidelijk maken en ben je ook ‘geland’ zodat jij ontspannen optimaal kunt genieten van deze behandeling.

Duur: 60 minuten // €80,-. Voel jij na het lezen van deze tekst een grote ‘JA!’, maak dan een afspraak met mij.