Betty

Ik ben Betty en als ik mezelf zou moeten samenvatten dan komen de woorden ‘verbindend in warmte’ naar voren. Zolang ik me kan herinneren heb ik een enorme interesse in het gedrag van mensen, hun energie en hierin de vertaalslag maken.

BijBetty is ontstaan vanuit passie voor mensen. Iedereen is uniek en iedereen heeft zijn eigen specifieke hulpvraag. Wat maakt nu dat het evenwicht bij jou even zoek is? De sleutel tot de oplossing zit al in jou.  Vaak is deze sleutel diep in jou verborgen en vertroebeld. Samen met jou kijk ik op een andere manier waarbij de energie, die in ons allemaal en rondom ons is, de leidraad is in de behandeling. Het lichaam is in de behandeling het uitgangspunt; het voelen wat er binnen in jou gaande is. Ik begeleid jou in het vertalen van de geheime boodschappen van jouw lijf; je lichaam liegt immers nooit!

Inmiddels heb ik veel opleidingen en workshops gevolgd op het gebied van energie, trauma, regressie en lichaamsbewustwording. Zo ben ik Holistisch Energetisch Therapeut (HBO), Regressie,-en traumatherapeut, Ayurvedisch masseur, Mindfulness Trainer en Yin Yoga Docent. Tijdens al deze opleidingen heb ik veel kennis opgedaan die ik meeneem in jouw behandeling. Ik tune in op wat jij nodig hebt want dat is voor iedereen anders. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen naar meer rust, inzicht en geluk.

Mijn werkwijze

Luisterend naar jouw verhaal en jouw behoefte kies ik de werkwijze die specifiek op jou is afgestemd. Van jongs af aan heb ik een sterke band met de kosmos en alles wat om ons heen leeft. Daardoor ben ik in staat om goed in te tunen wat jij nodig hebt. Graag bied ik jou een veilige warme plek waar aandacht is voor lichaam én geest. Mijn intentie is om open, nieuwsgierig en liefdevol voor jou aanwezig te zijn. In het contact kun je zelf ontdekken wat het is dat jij nodig hebt.