Cacao Ceremonie Womb Blessing

Cacao is een verbindend plantmedicijn en helpt je om je te verbinden met je kern. Een cacao ceremonie vindt plaats in een heilige setting; de ruimte is van te voren energetisch gereinigd en ingewijd voor de ceremonie. Deze cacao ceremonie is krachtig en brengt in alle zachtheid jouw baarmoeder, jouw buik in haar natuurlijke staat van balans. Jouw gevoel van zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke wijsheid gaat hierdoor weer volop stromen! Het is een heling van jouw hele systeem en een wedergeboorte van jouw zijn.

De Cacao Ceremonie

Cacao_sessieDe cacao ceremonie is gericht op het helen van de wonden in jouw baarmoeder maar ook die van jouw voormoeders. De baarmoeder is van oorsprong een plek van creatie en leven te geven maar het is ook de plek waar vrouwen pijn, angst en trauma in opgeslagen hebben. Niet alleen uit dit leven maar ook uit generaties vrouwen voor hen. De vrouwelijke energie is eeuwenlang onderdrukt bij zowel vrouwen als mannen. Nu is de tijd gekomen voor het herinneren van de kracht van de vrouwelijke energie. 

De ceremonie vindt plaats in een heilige setting waarbij we de cacao drinken van Mama Cacao. Ceremoniële cacao is een liefdevol plantmedicijn die bekend staat om haar kwaliteiten om het hart te openen. Cacao is trouwens ook super goed voor je lijf! Het zit boordevol mineralen, magnesium, antioxidanten en love chemicals (je weet wel, die heerlijke stofjes die je verliefd en gelukkig maken). Ieder mens mag zich weer herinneren en voelen wie ze werkelijk is. Wijs, zacht, liefdevol en boordevol power en creatiekracht.

Ook helpt ze om jou op een veilige manier te verbinden met jouw kern. Deze pure vorm van cacao zorgt ervoor dat je in contact komt met je lichaam en gevoel. Je kunt het zien als een innerlijke helende reis. Tijdens de ceremonie is er voldoende ruimte om je wederom met jezelf te verbinden en te transformeren.

‘The Womb is not a place to store fear and pain. The Womb is to create and give birth to life.’

Deze cacao ceremonie is helend voor:

  • Je baarmoeder waarin je eigen wonden, trauma & pijn zijn opgeslagen (niet alleen je eigen pijn maar ook de pijn van je voorouders)
  • De menstruatiecyclus
  • Je vruchtbaarheid
  • Jouw vrouwelijkheid
  • Versterkt jouw scheppende & creatieve kracht

Ik werk met kleine groepen van max. 6 pers. waardoor jij je in een zachte, open en veilige sfeer bevindt.

Zaterdag 28 september // zaterdag 16 november // zaterdag 21 december

10.30 – 12.30 u  // prijs: €55,-

Locatie: Praktijk BijBetty // Westersingel 4, Leeuwarden (Westerparkstaete)

Opgave: stuur een mail naar info@bijbetty.nl of stuur me een berichtje via WhatsApp. Ik verzorg deze sessies ook voor kleine groepen. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Kom je met de auto? Parkeer dan in de parkeergarage Oldehove (ong. 5 min. lopen naar mijn praktijkruimte)