Naar het licht

Naar het licht

Ze vertelt dat ze al lange tijd last heeft van een onbestemd gevoel. Een gevoel dat ze niet kan plaatsen en het voelt alsof het niet bij haar hoort. Op mijn vraag waar dit gevoel zit in haar lichaam, raakt ze met haar hand haar borstgebied aan; het zit rondom haar hart. Ik vertel haar dat we met elkaar gaan onderzoeken of dit gevoel van haar is of van iemand anders.

Zo gezegd, zo gedaan. Ze ligt lekker op de behandeltafel en ze mag met al haar aandacht naar dit onbestemde gevoel gaan. Ze ademt er naartoe en ze mag contact maken. Het is zwart. Donker. Een benauwd gevoel dat ze tussen twee muren zit. Op mijn vraag: ‘Is deze energie van jou?,’ komt razendsnel het antwoord: nee. Het is niet van haar. Dat kan ook niet want de energiebol verplaatst zich nu naar haar hoofd. Datgeen wat zich daar bevindt, is blijkbaar geschrokken want hij is opgemerkt. Ik maak dit vaker mee want dan verplaatst de energie zich razendsnel naar een ander deel in het lichaam. Slim hoor!

Ik weet nu genoeg en ik vraag haar of het een man of een vrouw is. Een man antwoordt ze stellig. Okay, dat is helder. Maar wat doet deze man daar? Ik laat haar dit vragen aan de man en hij verstopt zich, hij is bang. Hij is overleden en weet niet wat te doen dus is hij bij haar gaan schuilen. Alles goed en wel, het is niet de bedoeling om in een levend persoon te verblijven. Dit snapt hij ook als dit hem wordt verteld in de energie. Mooi zo, we snappen elkaar en we willen hetzelfde.

Vervolgens mag ze de energie van de man verpakken in een kleur die spontaan bij haar binnen komt. Dit wordt de kleur geel. Deze gele bol energie mag ze aan hem teruggeven. Kijk, dat is van jou en niet van mij. Hij accepteert zijn eigen bol energie en opeens zegt mijn cliënte: ‘Hee, hij verandert van kleur! Hij wordt wit.’ Ik voel opeens dat hij weg is en ik vraag aan haar waar hij nu is. Ze beaamt dat hij nu weg is. Het voelt stukken lichter en ruimer in haar. Hij is opgegaan. Naar het licht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *