Ljocht!

Licht, Ljocht, Luz, Ljus, Lys!

Een woord dat ons inspireert en warmte brengt. Deze warmte en inspiratie delen wij graag met jou. Wij introduceren met liefde ‘Ljocht!’, hét holistische event van Friesland.

De Lichtzusjes & BijBetty bundelen samen hun krachten en organiseren met elkaar een magisch event. Tijdens dit event kun je aansluiten bij prachtige workshops die gericht zijn op bewustzijn, spiritualiteit, verbinding en balans. De eerste editie van Ljocht! wordt gehouden op zondag 10 september 2023 in De Doarpstún in Snakkerburen, een lieflijk dorpje aan de rand van Leeuwarden.

Dit kun je verwachten: Ljocht! markt // yoga // ademsessie // creatief schilderen // goudsbloemzalf maken // meditatie & inzichtkaart // smudge maken // Cacao Ceremonie // Tarot en méér!

Geniet van het luisterconcert van May & June! Ze zijn een singer-songwriter duo, bestaande uit twee zussen. Hun muziek is te omschrijven als poëtische (luister)liedjes die gaan over het leven, zelfontwikkeling en liefde. De tweestemmige samenzang neemt je mee op reis door persoonlijke teksten op weg naar verbinding.

Deze dag zal je meenemen in haar flow en brengt je waar je mag zijn, in verbinding met jezelf en je innerlijke licht. Sluit aan en geniet en ervaar deze dag in Ljocht en liefde.
Save the date: zondag 10 september!
Locatie: De Doarpstún in Snakkerburen.

Een ticket kost €50,- en we vinden het heel fijn als jij er bij bent! Stuur een mail naar: info@ljochtevent.nl en laat weten hoeveel tickets jij wil bestellen. Je krijgt dan een bevestigingsmail van ons. Wees er wel snel blij want er zijn maar een aantal beperkte tickets beschikbaar!

Wil je niks missen van het laatste nieuws? Volg ons dan op Instagram: @ljochtevent

Liefs & in Ljocht,

Linde, Marisa & Betty