Nieuwe praktijkruimte!

on

Ik ben verhuisd! Mijn grote wens is in vervulling gegaan: een grotere praktijkruimte met sfeer, warmte én op een fijne plek in de stad. Vanaf 1 mei ben ik te vinden in Westerparkstaete in hartje Leeuwarden. Hierdoor ontstaat er ook meer ruimte voor het ontplooien van nieuwe activiteiten; de creativiteit borrelt inmiddels al volop in mij. Ik verklap verder nog niets want dát blijft voor nu nog een verrassing. Je kunt op de hoogte blijven door mijn website of Instagram, @bijbetty_praktijk, in de gaten te houden.

Mijn nieuwe adres is:

Westersingel 4, 8913 CK Leeuwarden.

Tegenover het gebouw vind je betaald parkeren. In de nabije omgeving van het pand zijn er ook voldoende blauwe zone parkeerplekken te vinden.

Heel graag tot ziens op mijn nieuwe plekje!

‘Als de ene deur dicht gaat, gaat er een andere deur open.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *