Workshop REIS DOOR DE CHAKRA’S

on

Wij, José en Betty, nodigen jou uit om met ons mee te gaan op een prachtige reis: Workshop Reis door de chakra’s. Een ontdekkingstocht door jezelf die je naar nieuwe inzichten, onontdekte gebieden en onderbewuste stromingen in jezelf zal brengen. Het eeuwenoude energetische chakrasysteem dient hierbij als leidraad waarbij wij als ervaren en betrouwbare reisleiders jou de reis van je leven laten maken.

Tijdens deze dag zullen alle zeven chakra’s ruimschoots aan bod komen waardoor jij precies voelt wat jij, op dit moment, nodig hebt. Van je kleine teen tot de kruin van je hoofd; alles zal tot je gaan spreken op deze dag. Je leert en voélt waar ieder chakra voor dient om op deze manier beter in balans te kunnen blijven in het dagelijkse leven. Je zult de stormen, hagelbuien en vloedgolven in jezelf beter kunnen aanvoelen en begrijpen waar het vandaan komt. Uiteraard zal de Kundalini energie niet ontbreken op deze dag waardoor jij nog intenser in contact komt met jouw eigen binnenste.

Kortom: een unieke dag vol verrassingen, inzichten en ‘aha’-momentjes. Puzzelstukjes waar je, bewust of onbewust, altijd op zoek naar bent geweest zullen op hun plek vallen. De dag zal op verrassende en unieke wijze worden afgesloten (néé, we zeggen nog niet wat dat is:-). We verwelkomen je om met ons mee te gaan!

Datum: zondag 28 oktober 2018
Tijd: 10.00 – 16.30 u
Locatie: Beetsterzwaag
Incl. Reader, thee/koffie/water, lekkers
Investering in jezelf: 99,-

Je kunt je opgeven via José Innerlijk in Balans: innerlijkinbalans@hotmail.com of via Betty BijBetty: info@bijbetty.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *