Thaise Yoga Massage

Thaise Yoga Massage

Thaise Yoga Massage is een eeuwenoude massagevorm die gebaseerd is op traditionele Thaise geneeswijze, gecombineerd met invloeden uit de Indiase Yoga en de Chinese acupressuur. Tijdens de massage lig je op een dikke yoga mat waarbij je in vloeiende, doorgaande bewegingen wordt gestrekt en gemasseerd over jouw kleding heen. Deze massagevorm wordt niet voor niets in Thailand ‘Yoga for lazy people’ genoemd.

Deze vloeiende, doorgaande beweging van de ene strekking naar de ander, brengt jou in een diepe ontspanning; alles kan worden losgelaten. Het verlicht spierspanning, versoepelt de gewrichten, bevordert flexibiliteit en activeert de bloedsomloop. De bloedcirculatie en het lymfeklierstelsel worden geoptimaliseerd en daarmee helpt Thaise massage ook aan een beter werkend immuunsysteem en tegen veroudering.

Kortom: het zorgt voor meer vitaliteit en de Thai geloven zelfs dat het levensverlengend werkt. Na een Thaise massage voel je jezelf als herboren, je hebt veel energie en een heerlijk tintelend gevoel over je hele lichaam. Het effect van een Thaise massage houdt ongeveer drie tot vier dagen aan.

Tijdens deze massage mag je loszittende comfortabele kleding aandoen.

Ben jij ook toe aan Yoga for the lazy people? Maak dan nu een afspraak in mijn praktijk in de Emmastate in Leeuwarden!