Nieuw! Pechoti Sessie

AANBIEDING: nú €49,-  // duur: 60 min. // 1 maart t/m 1 mei 2022

Navels…het blijft bijzonder. Heb jij jouw navel wel eens goed bekeken? Zo kijkend naar de navels van mijn huisgenoten hebben we allemaal heel verschillende navels. De mijne is bijvoorbeeld klein en bescheiden, die van mijn dochter is groot en diep. Wist je dat het eerste deel dat na de conceptie wordt gecreëerd de navel is? Nadat de navel is ‘gemaakt’, komt het via de navelstreng bij de placenta van de moeder. De navel is je eerste litteken en herinnert je aan je roots en afkomst. Jouw navel is het leven zelf!

Pechoti MethodeAchter de navel bevindt zich de Pechoti klier, een groot knooppunt van aderen, van waaruit meer dan 70.000 aderen zich verspreiden naar de rest van het lichaam. De pechoti is dus een enorm netwerk dat is verbonden met verschillende delen in het lichaam. Binnen de Ayurveda, de eeuwenoude Indiase gezondheidsleer, wordt de navel gezien als de kern van het lichaam omdat alle energiebanen hier samen komen. De navel is dus het middelpunt van leven; de navel IS leven.

De Pechoti sessie

De navel wordt gezien wordt als het belangrijkste energiecentrum voor het bewaren van je ‘chi’, jouw levensenergie. Je krijgt warme, heilzame oliën in je navel gedruppeld waardoor het hele netwerk achter jouw navel wordt doordrenkt en weer gaat stromen. De sessie kenmerkt zich door zachte, warme aanrakingen waardoor je je weer even in de veilige baarmoeder waant. Rust, vertrouwen en veiligheid keren terug in jouw basis waardoor jouw tweede brein een boost krijgt. Kortom, weer helemaal terug naar de kern.

Voordelen pechoti sessie:

  • bevordert de gezondheid van de baarmoeder en vruchtbaarheid
  • stimuleert je darmstelsel
  • doorbloeding organen
  • verlicht maagklachten en gewrichtspijnen
  • heilzaam bij burn-out omdat het slapende energie ontwaakt
  • stimuleert jouw tweede brein

Boek deze bijzondere sessie nú, goed voor lijf & ziel!