Mindfulness Training

Inmiddels is het jaren geleden dat ik zelf een mindfulness training heb gevolgd en wat heb ik dát ervaren als een warm bewustwordings’bad.’ De training heeft mij de kans gegeven op een gelukkiger, vrijer en bewuster leven en dat gun ik jou ook. Mindfulness ligt mij na aan het hart en ik geef graag door waar ik zelf blij en dankbaar voor ben: pay it forward:-)

Mindfulness betekent simpelweg: volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Je kunt het woord ‘mindfulness’ vertalen met ‘volledige aandachtigheid.’ Als we voller zijn met aandacht, zijn we leger van gedachten, oordelen, etc. Waar je aandacht is, daar ben je. Dit betekent een intensere en bewustere manier van leven: je geest wordt rustiger en je kunt je beter concentreren en ontspannen. Je leert bewuster keuzes te maken in plaats van te reageren vanuit automatische patronen. Hierdoor ga je anders om met gedachten die niet behulpzaam zijn. Je wordt je bewuster en je leert beter je grenzen bewaken. Mindfulness leer je niet uit een boek. Theorieën en concepten zijn nuttig als ondersteuning, maar het dagelijkse leven is je belangrijkste oefenveld, en je eigen ervaring je belangrijkste leraar.

Heb jij last van spanningsklachten, een burn-out, chronische pijnklachten, angst,-en stemmingsklachten of wil je bewuster in het leven staan of meer uit het leven halen? Dan is dit dé training voor jou.

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten en je krijgt wekelijks opdrachten mee voor thuis. De training is incl. reader die je houvast biedt tijdens en na de training, thee/water.

Locatie: praktijkruimte BijBetty te Leeuwarden
Investering: € 399,-

JA! Dit lijkt me wel wat.