Klankschaal massage

Deze behandeling biedt diepe ontspanning en nieuwe energie voor het lichaam. De klankschaal massage werkt harmoniserend en zuiverend op het lichaam.

Klankschalen zijn unieke klankinstrumenten worden gemaakt in de Himalaya (Tibet, Nepal en India). Iedere schaal heeft zijn eigen authentieke klank, zijn eigen geluid en zijn eigen trilling. Dit bij elkaar opgeteld geeft iedere klankschaal prachtige harmonische klanken. Wij bestaan voor 70 tot 80 procent uit water daardoor resoneert ons lichaam makkelijk met klank mee. Een klankschaal massage werkt op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel en mentaal. Door de klank en de trilling kunnen blokkades geopend worden en spanning losgelaten worden. Dit nodigt je uit om op een natuurlijke manier weer in evenwicht te komen.

De behandeling start met het inmasseren van het gehele lichaam met warme biologische bodybutter. Hierdoor ontstaat er een algeheel gevoel van ontspanning. Tijdens de massage worden er klankschalen op het lichaam geplaatst en aangeslagen. De klank en trillingen brengen je al snel in een meditatieve staat dat voelt als een diepe rust en overgave.

De klankschaal massage:

  • brengt diepe ontspanning en geeft nieuwe energie
  • brengt rust in lichamelijke en geestelijke klachten
  • helpt bij stress en vermoeidheidsklachten
  • helpt bij negatieve emoties en onrust
  • brengt ontspanning bij slaapproblemen

JA! Dat lijkt me wel wat.