Energetische massage

Laat je energie weer stromen met een energetische massage

De massage is afkomstig uit het Oosten en richt zich op het bevrijden van blokkade in de energiebanen. In deze banen kunnen blokkades ontstaan door stress en spanningen. In onze huidige, drukke maatschappij is het lastig om in balans te zijn en te blijven. Ons drukke leven en de hoeveelheid aan verontreinigingen zoals luchtvervuiling, bewerkte voeding en hormonaal bewerkt vlees doen afbreuk aan het in balans-zijn.

Je lichaam wordt tijdens deze energetische massage op een natuurlijke manier van stress bevrijdt. Centraal staat het losmaken van blokkades in je spieren, lymfestroom, bloedsomloop en ademhaling waardoor je energie weer gaat stromen. Tijdens de energetische massage word je als het ware uitgenodigd om je aandacht naar binnen te richten. Emoties, gedachten en herinneringen kunnen tijdens deze massage weer naar boven komen en kan zorgen voor een diepere bewustwording.

De energetische massage brengt verlichting bij klachten als vermoeidheid, spanningen, stress, rugpijn en hoofdpijn. Ook bij een opgejaagd gevoel, rusteloosheid en het niet tot rust kunnen komen is dit een helende massage.