Ayurvedische massage

Door het gebruik van warme kruidenoliën herstelt een Ayurvedische massage de balans tussen lichaam en geest. Daarmee is deze massage is pure weldaad voor lijf & ziel.

Ayurvedische massage leeuwardenAyurveda vindt zijn oorsprong in India en betekent ‘kennis van het leven’ (‘Ayu’ is leven en ”veda’ is kennis). De Ayurvedische massage geeft een totale ontspanning en brengt lichaam en geest dichter bij elkaar. Het is een zachte massage waarbij het herstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. In deze massage worden massagetechnieken gecombineerd met het stimuleren van drukpunten ( zgn. marmapunten).

Deze ayurvedische massage werkt op de spieren en jouw energiesysteem en reinigt en voedt daarmee lijf & ziel. Het zorgt voor een totale ontspanning en bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid. De spanningen in jouw lichaam worden los gemaakt en jouw lichaam voelt hierdoor soepeler aan. De massage brengt meer vitale energie en helpt om gifstoffen te verwijderen. Daarnaast helpt het bij het losmaken van emotionele blokkades en stimuleert het de bloedsomloop en het lymfesysteem. 

Dit is een van top-tot-teen massage dus ook het hoofd en gezicht worden gemasseerd.

Wil jij even helemaal tot jezelf komen met een Ayurvedische massage?