Ayurvedische massage

Deze massage is pure weldaad voor lijf & ziel. Door het gebruik van warme kruidenoliën herstelt het de balans tussen lichaam en geest.

Ayurveda vindt zijn oorsprong in India en betekent ‘kennis van het leven’ (‘Ayu’ is leven en ”veda’ is kennis). De Ayurvedische massage geeft een totale ontspanning en brengt lichaam en geest dichter bij elkaar. Het is een zachte massage waarbij het herstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. In deze massage worden massagetechnieken gecombineerd met het stimuleren van drukpunten ( zgn. marmapunten).

Deze ayurvedische massage werkt op de spieren en jouw energiesysteem. Het zorgt voor een totale ontspanning en bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid. De spanningen in jouw lichaam worden los gemaakt en jouw lichaam voelt hierdoor soepeler aan. De massage brengt meer vitale energie, helpt om gifstoffen te verwijderen en het losmaken van emotionele blokkades. Het stimuleert het lymfesysteem en de bloedsomloop. De massage reinigt en voedt lijf&ziel.

Dit is een van top-tot-teen massage dus ook het hoofd en gezicht worden gemasseerd.

Ayurvedische massage

Wil jij even helemaal tot jezelf komen?

Ja, dit lijkt me heerlijk.