Aanbieding Psoas massage

Psoas massage: laat angst en trauma los!

Aanbieding: nu voor €59,- (duur: 60 min.)

Geldig vanaf 15 september t/m 1 november 2023

Jouw lichaam is een weerspiegeling van je ziel, hoe het écht met je gaat. Het lichaam liegt namelijk nooit. De psoas spier wordt ook wel de ‘spier van de ziel’ genoemd. Dit is een hele krachtige spier en is gekoppeld aan opgeslagen stress, angst en trauma. Het is de enige spier die je ruggengraat verbindt met je benen en heeft veel invloed op jouw lijf. Als de psoas spier gespannen is, uit zich dit in allerlei klachten zoals pijn in je onderrug, menstruatieklachten, ademhaling of je spijsvertering.

De psoas ligt diep in je binnenste en is een emotionele spier die invloed heeft op je vecht-vlucht-of bevriesreactie en heeft invloed op het ervaren van plezier, comfort en je vrijheid. Als je als kind verteld wordt dat je moet stoppen met huilen en dat er niet wordt geluisterd naar je emotionele behoeftes, leer je je emoties te onderdrukken. Als kind heb je dan vaak je adem ingehouden om je veilig te voelen en je lichaam is gaan verstarren.

Het inhouden van de adem en het verstarren van je bevroren emoties putten de psoas spier uit. Je levenskracht raakt uitgeput, jouw energiestroom wordt onderbroken en je biologische klok wordt aangetast.

Zorg goed voor jezelf & boek nu jouw moment van het loslaten van oude, bevroren emoties.

Dit kun je verwachten:

  • veilige, warme setting
  • helende geuren om jou heen
  • klankschalen voor diepe ontspanning
  • loslaten van jouw oude, bevroren emoties
  • na afloop voel jij je licht, rustig & helemaal geland in jouw lijf

Heel graag tot dan!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *