Healing Yin Yoga

Nieuw: Healing Yin Yoga! Vanaf vrijdag 3 januari 2020 bied ik Healing Yin Yoga aan voor mensen die ernstig ziek zijn (geweest) of worstelen met angst, depressie of burn-out. Ziek-zijn is een uitputtend proces en vraagt veel van jou in fysieke en geestelijke zin. Tijdens deze yogales kun jij je opladen en zijn wie jij bent.

Healing Yin Yoga vergroot je lichamelijke en emotionele welzijn – en geeft je de rust waarvan je dacht dat je dit voorgoed kwijt was. Als je ziek wordt, of dit nu lichamelijk of geestelijk is, dan word je bang. Je denkt dat je jezelf misschien voor altijd kwijt bent en vraagt jezelf af of je ooit weer de oude zult worden. Healing Yin Yoga spreekt het zelfhelende vermogen van het lichaam aan zodat jij je lekkerder én positiever in jouw lichaam en geest voelt.

Voordelen van Healing Yin Yoga:
-stimuleert de zelfhelende vermogens die jij van nature hebt
-vermindert gevoelens van angst, depressie, nervositeit
-vermindert pijnklachten
-geeft ontspanning, rust en ruimte in je lijf én geest
-versterkt het immuunsysteem
-creëert meer positieve gedachten en emoties

De focus tijdens deze yogales ligt op:
Ademhalingsoefeningen, visualisaties, meditaties, mindfulness oefeningen, eenvoudige yogahoudingen en affirmaties of een positieve intentie.

De lessen worden gegeven in kleine groepjes van max. 5 pers.

Vanaf: vrijdag 3 januari 2020
Tijdstip: 10 – 11.15 u
Wil jij je hiervoor aanmelden? Ga naar de app Paynplan en kies bedrijf BijBetty. Je kunt je dan inschrijven en inboeken voor een les of ga rechtstreeks naar de link: https://app.paynplan.nl/account?id=2925

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *