Workshop ‘Shake Your Soul: Wake up Your 3rd Eye’

Workshop ‘Shake Your Soul: Wake up Your 3rd Eye’

zondag 24 november 2019 / 10.00 – 12.30 u

De pijnappelklier wordt ook wel het kloppend hart van de hersenen genoemd en is de poort naar een betekenisvol en liefdevol leven. Het is het best bewaarde geheim op het gebied van zelfrealisatie. De pijnappelklier is de middelaar tussen binnen en buiten en speelt een belangrijke rol in onze gezondheid en ons bewustzijn. Door activatie verruimt je kijk op het leven zich en ook de hormonale werking in je lichaam krijgt een upgrade. Dit zorgt voor meer mentale, emotionele en fysieke balans. Niet voor niets wordt de pijnappelklier ‘De Alchemist’ genoemd.

Wanneer wij ouder worden verkalkt en verschrompelt de pijnappelklier, o.a. door frisdrank en milieufactoren. Hierdoor kun je chronische vermoeidheid, mentale blokkades of stress ervaren en het gevoel hebben dat je ‘vast zit’ in je leven en niet vooruit komt.

De pijnappelklier positief stimuleren vergt een proces van aandacht en bewustwording. Door de juiste dingen te doen ben je beter in staat jouw zelf- en wereldbeeld positief te veranderen en is er een toename in zelfkennis. Tijdens deze workshop krijg je inspiratie over de diepere betekenis van de pijnappelklier. Daarnaast krijg je handvatten aangereikt om zelf direct je pijnappelklier positief te stimuleren: ‘Shake Your Soul!: Wake up Your 3rd Eye.’

Informatie workshop:

*achtergrondinformatie over de pijnappelklier

*ontkalken van de pijnappelklier: do’s & don’ts

*meditatie

*technieken voor thuis

Bijdrage: 25 euro p.p. inclusief thee en lekkers

Praktijkruimte BijBetty / Emmastate / Emmakade 59 te Leeuwarden

Opgave: mail info@bijbetty.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *