Floating into ZEN

‘Floating into ZEN’ – Klankschaalmassage voor 2 pers.
AANBIEDING: nú €99,-

(Aanbieding loopt van 1 april t/m 1 juni 2019)

Klankschalen zijn helende instrumenten en dompelen je onder in een bad van klanken die lichaam en geest beroert. Je voelt je alsof je in een warm bad drijft waarbij de dromerige klanken jou naar een eindeloze stilte en rust brengen: Floating into ZEN.

De klankschaalmassage is meditatief en brengt een diepe ontspanning die je diep in je cellen voelt. Het is kalmerend en helend op alle niveaus en masseert iedere cel van je lijf. Het is mogelijk om diepe vibraties te voelen door je hele lichaam. Je bewustzijn schakelt naar een tijdloze en vredige staat van zijn waardoor jij helemaal kunt opladen, helen en communiceren met je diepste ik. Kortom: het meest ontspannende cadeau dat je jezelf en een dierbaar persoon in je leven kunt geven. Trouwens, tijdens de klankschaalmassage kun je gewoon je kleding aanhouden (wel zo makkelijk!).

Dit kun je verwachten:
*ontvangst met kopje kruidenthee
*klankschaalmassage voor 2 pers afgewisseld met hoofdmassage en mantra muziek (60 min)
*afsluiting met kaarten legging
(totale duur ong. 90 min)

Het ultieme verwenmoment voor jou én jouw dierbare persoon waar jij deze ervaring mee wil delen (vriend, vriendin, buurvrouw, zus, vader, moeder, etc…)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *