‘You and Me Time’

Ja, de winterjassen kunnen weer aan, de dagen zijn alweer flink korter en de kaarsjes in huis kunnen weer aan. Ja, het is écht ‘You and Me time.’ Ik heb een superfijn verwenarrangement voor jou, én die speciale persoon, in het leven geblazen omdat jij, én die ander, het gewoon verdienen!

Verwenarrangement voor 2 personen:
‘You and Me Time’

Een speciaal verwenarrangement voor jou én die bijzondere persoon in jouw leven. Dit kan je partner, goede vriendin, buurvrouw (of man) of je moeder zijn. Samen even lekker onthaasten, genieten en verwend worden met een fijne en ontspannende massage met warme olie én stenen. Verras jezelf, en die speciale persoon, door dit verwenarrangement cadeau te doen (of te krijgen). Gewoon omdat jij/jullie het verdienen!

Het verwenarrangement ‘You and Me Time’:
*  jullie ontvangen beide een top tot teen massage van 60 min. met warme olie én warme lava stenen
* kopje kruidenthee
* verrassende goodiebag na afloop
* 105 euro voor 2 personen
Jullie gaan verkwikt, relaxt en onthaast weer naar huis (om daar weer lekker de kaarsjes aan te kunnen doen😊)

* De aanbieding loopt van 12 november t/m 13 januari 2019.

Afspraak maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *