Yin Yoga Workshop ‘Warm Winter’

Yin Yoga Workshop ‘Warm Winter’

De winter is het ”meest yin’ van alle seizoenen. Haar energie is donker, langzaam en naar binnen gericht vergeleken met de yang energie van de warmere maanden. We zien dit ook terug in de natuur – de aarde is stil en rustig; planten en bomen lijken te slapen en sommige dieren houden hun winterslaap om zich klaar te maken voor een nieuw seizoen.

Fysiek en mentaal heeft de yin energie ook haar uitwerking op ons. We kunnen ons in de wintermaanden ook langzaam en naar binnen gekeerd voelen; het liefst met een kleedje op de bank kruipen en niets meer hoeven! Deze Yin Yoga workshop geeft je de kans om verbinding te maken met de winter in jou en helpt jou te harmoniseren met dit koude, droge jaargetijde. Tijdens de workshop ga je vooral in houdingen om jouw vitale winterenergie weer aan te boren en te verfrissen.

Er is ruimte voor max. 6 personen dus een fijn, klein groepje! Na afloop is er thee/water en wat lekkers, vers gebakken uit de oven:-)
Prijs workshop:€15,- (contant)
Opgave kan via mail: info@bijbetty.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *