Leven!

Leven!

Vaak zitten we met onze gedachten bij het verleden of de toekomst terwijl je ware kracht in het NU zit. Dáár ben je volledig op dit moment met je lijf & ziel. Wat wil jij nog doen in je leven? Wat zijn je dromen, wensen of doelen? En  nee, wacht niet tot ‘dat komt later wel’ moment. En ja, ik snap ook wel dat je niet meteen uit je baan kunt stappen als je een jaar wil reizen:-) Maar laten we eerlijk zijn: hoe vaak zet jij jezelf op stop, onmogelijk of niet haalbaar? Kijk jezelf aan in de spiegel en zeg tegen jezelf: ik kan HET! Jij kan alles wat jij wil, daar ben ik van overtuigd. Jij ook? Het een kwestie van geloven of niet geloven en dan simpelweg gewoon doen. Ja, doén. Ga je het doen? Hou me op de hoogte, ik gun het je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *