Winter Yin Yoga Workshop

Winter Yin Yoga Workshop

De winter is het meest yin van alle seizoenen. De energie van de winter is donker, langzaam en naar binnen gericht net als de energie van yin. In de wintermaanden hebben we vaak de neiging om lekker op de bank te zitten, genesteld in een dekentje, wachtend op de lente. Een yin yoga practice kan je echter helpen om je lichaam op te laden en van nieuwe energie te voorzien. Deze workshop richt zich voornamelijk op de nieren en de blaas want hier huist de oorsprongsenergie (‘wortels van het leven’).

Tijdens deze workshop vergroot jij je flexibiliteit, opent je hartcentrum en word je positieve energie verhoogd. We gaan met aandacht ademhalen (pranayama), winter yin houdingen bij uitstek én mindfulness meditatie beoefenen. Aan het einde van de workshop zul je je volledig uitgerust, gevoed en geïnspireerd voelen, helemaal klaar voor de feestdagen! Na afloop is er thee met homemade vegan cake.

Datum: zaterdag 7 december 10 – 12 u
Prijs: €20,-
Aanmelden kan via het lesrooster. Deze kun je vinden onder de tab Yoga BijBetty / lesrooster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *