‘New Beginnings’ Yin Yoga Workshop zaterdag 11 januari

‘NEW BEGINNINGS’

In deze workshop leg je de focus op het nieuwe jaar en laat je het oude jaar gaan. Je maakt tijd en ruimte voor frisse, nieuwe denkbeelden om zo helder en stralend het nieuwe jaar te verwelkomen. We laten ons lichaam en ademhaling versmelten en komen in krachtige houdingen zodat jij vol vertrouwen het nieuwe jaar in gaat.

Tijdens deze workshop zijn we gericht op het stimuleren van nieuwe energie, het genereren van warmte en het bevrijden van oude energie in ons lichaam. Je maakt je kern krachtiger om zo het oude te laten gaan en open te staan voor al het nieuws wat op jou wacht.

Het vraagt kracht en vertrouwen in onszelf om weer opnieuw te beginnen. Deze workshop brengt je naar je kracht: je laat oude verhalen en gedachten los en creëert nieuwe gedachten en verhalen. Iedere inademing is een uitnodiging voor al het nieuwe en iedere uitademing is het laten gaan van het oude.

We maken gebruik van pen en papier om jouw focus voor 2020 nóg helderder te krijgen. Jouw doelen en wensen komen hierdoor meer aan de oppervlakte zodat jij van 2020 helemaal jouw jaar maakt!

Datum: zaterdag 11 januari 2020
Tijd : 10 – 12 u
Prijs: €20,-

Je kunt je opgeven voor deze workshop door de volgende link te gebruiken:
https://www.paynplan.nl/booking/p/19825 of stuur een mail naar info@bijbetty.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *