Ik hou van jou

Veel mensen worstelen toch nog met deze vier woorden: ik hou van jou. Tijdens mijn masterclass Regressietherapie vertelde mijn docent dat veel mensen door deze woorden worden achtervolgd. Mijn docent, overigens een zeer ervaren regressietherapeut, vertelde ons dat de meeste mensen op hun sterfbed spijt hebben dat ze dit niet vaak genoeg of soms nooit hebben gezegd tegen hun geliefden. Tegen wie wil jij vandaag ‘ik hou van jou’ zeggen? Zeg het zonder schroom, zonder wrok of boosheid voor de dingen die zich misschien in het verleden hebben afgespeeld; het makkelijkste is jezelf op slot zetten, de sleutel weggooien en de wrok en boosheid binnen laten komen.

De sleutel weer vinden, jezelf openen en de liefde weer laten stromen waardoor de wrok en boosheid kunnen smelten. Laat het stromen en vind de belangrijkste vier woorden in de Nederlandse taal: ik hou van jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *