Reviews

‘Onwijs lieve en wijze vrouw. Ze heeft mij weer de volledige focus op mijzelf terug gegeven en mijn volle gedachtes af laten stromen. Een hele bijzondere en mooie ervaring die ik iedereen zou gunnen. Bedankt Betty!’

Lenja, 21 maart 2018

‘Ik ga graag naar Betty om weer bij te tanken en weer emotioneel in balans te komen. Betty heeft de moed gehad om haar hart te volgen en haar gaven te gebruiken om anderen te helpen. Ze is een lieve warme persoonlijkheid die goed kan luisteren.’

Joke, 12 juni 2017

‘WAUW hele bijzondere ervaring!’

Yvonne, 16 november 2017

‘Jij was mijn redding. Na 1 sessie heb je mijn man zo geholpen.
Na zoveel jaren in diep dal gezeten te hebben heb je al je krachten gegeven aan mijn man.
Ben je zo dankbaar. Ik zeg wel eens je moet leven met de wind van vandaag. Maar als het steeds blijft stormen is dat niet gemakkelijk. Jij hebt van de storm een klein briesje gemaakt.’

Ida, 30 december 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *