Reading

Een reading is een manier van bewust intuïtief waarnemen van informatie die zich bevindt in je energie systeem. Dit energiesysteem bestaat uit je auralagen en chakra’s. Dit geeft een beeld van jouw ‘levensboek.’ Het brenft naar voren wat zich op dit moment in essentie in je leven afspeelt en waarom. Vroeg of laat worden we allemaal geconfronteerd met bepaalde levensvragen. Dit kan het gevolg zijn van een heftige gebeurtenis, een belangrijke beslissing of omdat je geen oplossing ziet voor een voor een bepaalde situatie.

Waarom een reading?

Het doel van een reading is inzicht krijgen in wat jij wellicht te leren hebt of wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. Het gaat er voornamelijk om dat tegenwerkende krachten in je leven aan het licht komen. Kortom: het is een verkenning van jouw eigen ziel, jouw levensboek. Een reading laat jouw hogere bewustzijn aan het woord en laat jouw energie ‘zien.’ Een reading is altijd een cadeau aan jezelf. Het maakt bewuster, inzichtelijker en geeft je tools waar jij verder mee kunt.

Alles is energie

Alles is energie: je lichaam, je gedachten, je emoties, maar ook je overtuigingen, programma’s en projecties. Dan kun je je ook voorstellen dat het mogelijk is om deze energie waar te nemen. Eigenlijk doe je dit zelf ook als je iemand voor het eerst ontmoet. Je gaat af op je gevoel en je krijgt meteen een indruk van iemand, ook al ken je deze persoon helemaal niet. Het verschil met een reading is dat de reader heeft geleerd om zijn of haar eigen ervaringen, oordelen of projecties er buiten te laten. Op deze manier krijg jij een zo zuiver en neutraal mogelijk beeld.

Alles wat we meemaken vloeit voort uit persoonlijke lessen en thema’s die we in ons leven te doorgronden hebben. Dit wordt als het ware opgeslagen in jouw energiesysteem. Wanneer we onze thema’s (h)erkennen kunnen we zelf bepalen hoe we er mee om willen gaan, welke keuzes we willen maken en kunnen we zelf het heft in handen nemen. Bij een reading kan er ook worden gekeken naar de dynamiek tussen mensen onderling zoals bv. in familieverband, relaties of werkkring.

Mijn werkwijze

Er zijn verschillende readingvormen, bv. met behulp van tarotkaarten of door contact te maken met overledenen. Ik maak geen gebruik van hulpmiddelen; ik maak direct contact met jouw energie. Ik wil wél graag je naam en geboortedatum weten zodat ik voor onze afspraak al kan intunen op jouw energie.

Er zijn verschillende invalshoeken waaruit een reading gedaan kan worden. Bij een algemene reading komt je levensthema uitgebreid aan de orde. Misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar waar je nu in het leven staat, of sta je aan de vooravond van een paar belangrijke beslissingen. Graag kijk ik samen met jou naar wat ik voor jou kan betekenen. We stappen samen jouw levensboek in waardoor er meer inzichten en patronen zichtbaar worden.

Voor het maken van een afspraak kun je gebruik maken van het contactformulier of via de mail: info@bijbetty.nl. Ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *