Sessie Regressietherapie: €79,- i.p.v. €90,-

Alles is energie, jij, ik, de natuur om ons heen, álles! Dus jij hebt ook nog blauwdrukken in je vanuit een ver verleden, van vorige levens die misschien knap lastig zijn geweest. Onverwerkte zaken uit het verleden kunnen nog doorspelen in je huidige leven en terwijl je dit probeert op te lossen met gesprekken, voedingssupplementen of veel lichaamsbeweging: het blijft aanwezig! Regressie ligt nu eenmaal niet zo voor de hand, toch? Toch is regressietherapie een effectieve manier om de oorzaken van je actuele problemen op te sporen. Zo kun jij je vrij maken van oud zeer en oude ballast die in het nu hun invloed uitoefenen.

Regressie betekent letterlijk teruggaan in de tijd. In regressietherapie gaan we terug naar de oorspronkelijk ervaringen die ten grondslag liggen aan onze huidige problemen. Die vroegere ervaringen zijn vaak opgeslagen in ons onderbewuste; ze zijn niet meer bewust oproepbaar omdat we ze hebben vergeten of verdrongen.

Zo heb ik van jongsaf aan vaak nachtmerries gehad waarin ik schreeuwend en zwetend wakker werd omdat ‘ze achter me aan zaten.’ Ik probeerde te rennen, te vluchten en me te verstoppen maar ze vonden me áltijd! Onverklaarbare angsten waarvan ik niet snapte waar deze vandaan kwamen. Tijdens mijn eigen regressie bleek dat ik gevangen had gezeten in een kamp waarin mijn hele familie, waaronder ikzelf, ben vermoord. Toen viel het spreekwoordelijke kwartje en ja, ik kon het plaatsen. De nachtmerries en angsten zijn toen gestopt en het feit ik het nu begreep waar dit vandaan kwam, maakt het bijzonder waardevol.

Hoe gaat zo’n sessie nu in zijn werk? Je komt in een lichte trance-toestand om de verdrongen, vergeten en nog beladen herinneringen toegankelijk te maken. Je gewone bewustzijn blijft nog steeds aanwezig maar we gaan naar de gevoelens die jij in het heden ervaart om zo jouw verhaal door te laten komen. Ik heb het zelf als heel waardevol en mooi ervaren en ik gun jou deze ervaring ook! Daarom heb ik nu een mooie aanbieding voor jou om het toegankelijker te maken: een sessie Regressietherapie voor €79,- i.p.v. €90,-. Laat mij jou meenemen naar een reis in jezelf!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *