Mindfulness training ‘De mooiste versie van jezelf’

on

Mindfulness training ‘De mooiste versie van jezelf’

Je houdt veel ballen in de lucht (je werk, gezin, sociale leven) maar waar blijf jij zelf in dit geheel? Juist het voelen en het hier écht zijn, in dit moment, maakt het leven zo mooi. Meer aandacht schenken aan het moment – aan je eigen gedachten en gevoelens, en de wereld om je heen – kunnen je mentale én lichamelijke gezondheid enorm verbeteren. Mindfulness zorgt ervoor dat je stopt met piekeren, je ervaart minder stress, slaapt beter en je zit lekkerder in je vel. Je zintuigen zijn alerter, terwijl jij je hoofd leegmaakt en in het hier en nu bent. Mindfulness helpt jou om meer te genieten van het leven en de mooiste versie van jezelf te laten zijn.

Ik heb jarenlange ervaring met het geven van mindfulness trainingen o.a. in mijn eigen praktijk, Volksuniversiteit Fryslân en de gemeente Leeuwarden. Mijn training bestaat uit een unieke mix van praktische oefeningen, focus op ademhaling, meditaties en yoga. Ik kies er bewust voor om met kleine groepen te werken zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen (max. 6 deelnemers). De training bestaat uit 8 bijeenkomsten en na iedere bijeenkomst krijg je oefeningen mee voor thuis. Je houdt voor jezelf een dagboek bij hoe deze oefeningen verlopen die we iedere week met elkaar bespreken. Op deze manier krijg jij meer inzicht in jouw vastgelopen patronen, gedachten en handelingen waaruit verandering mogelijk wordt.

Reviews
‘De mindfulness training heb ik als rustpunt van de week beschouwd. Je komt in de rust door de meditaties welke door Betty haar rustige en prettige stem worden begeleid. Daarnaast heb ik de kleine groep als erg fijn ervaren. De oefeningen (oa bewustzijn van je omgeving of de bodyscan) waren mijn favoriete oefeningen; genieten en ontspannen. Ervaar het, schrijf je in!’
Mark, 34 jaar

‘De mindfulness training van Betty vergeet ik nooit meer! Met mijn hectische, drukke leven vond ik dat het tijd was voor meer rust en verdieping en dus gaf ik me op. Al gauw lagen we op onze matjes, Betty begon rustig, met een rustige stem, een oefening te vertellen. Ik weet nog dat ik dacht: ‘schiet op…schiet op….’ In één keer kwam ik met een schok tot besef dat dit nu juist was waar ik voor kwam. Daarna gaf ik me over aan de oefeningen en ik kan niet anders dan zeggen dat het een feestje was! Ik leerde ontspannen en mediteren en tot op de dag van vandaag maak ik daar gebruik van. Achteraf gezien was het een groot cadeau aan mezelf waar ik Betty bijzonder dankbaar voor ben.’
Tietia, 57 jaar

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten:

Data                   woensdagavond 4, 11, 18, 25 september, 2, 9, 16 & 30 oktober

Tijd                     19.30 – 21.30 uur

Locatie             Praktijkruimte BijBetty in Emmastate, Emmakade 59 te Leeuwarden

Bijdrage           €399,- incl. thee & lekkers, reader die je houvast biedt tijdens en ná de training

Graag tot ziens,

warme groet,
Betty

 

JA! Ik meld me aan:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *