Mindfulness training

Mindfulness training 2019

De zonnestralen op je huid voelen, de ijzige wind op je wangen, het ruisen van de bladeren…alles wordt intens(er) door het beoefenen van mindfulness. Je zintuigen worden geprikkeld, je gedachten worden getemperd en gefilterd en het wordt je duidelijk dat je altijd, maar dan ook √°ltijd, een keus hebt. Wow, dat is wel even een binnenkomer maar het is wel zo:-)

Op woensdagavond 22 mei 2019 start ik weer met een fonkelnieuwe frisse mindfulness training van in totaal 8 bijeenkomsten. Wat levert het je op? Meer genieten, meer aandacht en meer in het hier-en-nu. Let’s face it: wie wil dit nu niet?! Een mooie investering in jezelf start hierūüôŹ.

 Data training 2019

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten:

Data: 22 mei, 29 mei, 5 juni, 12 juni, 19 juni, 26 juni, 3 juli & 10 juli.

Tijd¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† 19.30 ‚Äď 21.30 uur
Locatie           Leeuwarden
Prijs¬†¬†¬†¬† ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† ‚ā¨ 399,- (incl. reader die je houvast biedt¬†tijdens en na de training, thee/water)

JA! Ik meld me aan:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *