Kudde witte paarden

Kudde witte paarden

Ze wil graag een afspraak maken want ze weet het even niet meer. Wat ze wél weet is dat ze beslissingen moet gaan maken maar ten koste van wat?! Alles in haar stagneert, blokkeert en hapert en het voelt alsof ze door dikke modder beweegt en geen stap vooruit komt. Ze zit nog maar net bij me of ze is al in tranen; het moet eruit. Ze houdt zielsveel, maar dan ook ZIELSveel van paarden en wil op een respectvolle, liefdevolle en integere manier met deze dieren omgaan. Ze werkt nu al lange tijd op een plek waar dit niet het geval is. De paarden worden hier met harde hand (soms letterlijk) in het gareel gehouden en dit doet haar ongelooflijk veel pijn. Zoveel pijn dat ze allerlei lichamelijke klachten krijgt en het niet meer kan dragen. Maar ze gáát door want ze kan de paarden op deze plek toch niet in de steek laten?

Kortom: ze bevindt zich in een enorme tweestrijd want wat moet ze nu doen. Ik vertel haar dat de paarden op deze plek het heus wel snappen als ze ontslag neemt; ze moet haar eigen pad gaan volgen. Haar pad van werken met paarden waar intuïtie, respect en liefde op de eerste plek staan. Ze heeft een intens diepe verbinding met paarden en als ze deze uitdraagt op haar eigen manier, tjonge, dat wordt magisch! Dan komt er een prachtige flow waarin zij, én de paarden, helemaal tot hun recht komen want dan klopt het. En als het klopt, ja, dan is de flow moeiteloos. Tijdens de behandeling waarin haar emotionele wonden geheeld en gewiegd worden, zie ik een prachtige kudde witte paarden achter haar staan. Het is een prachtig beeld en ik ben er even stil van. Ze heeft een hele kudde die haar steunen; een heel team vol support, trouw en liefde. Met hun hulp komt zij er wel; nu mag ze haar ware pad gaan bewandelen. GO WITH THE FLOW💖

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *