Thaise Yoga Massage

Thaise Yoga Massage is een eeuwenoude massagevorm die gebaseerd is op traditionele Thaise geneeswijze, gecombineerd met invloeden uit de Indiase Yoga en de Chinese accupressuur. Tijdens de massage lig je op een dikke yogamat waarbij je in vloeiende, doorgaande bewegingen wordt gestrekt en gemasseerd over jouw kleding heen. Deze massagevorm wordt niet voor niets in Thailand ‘Yoga for lazy people’ genoemd.

Deze vloeiende, doorgaande beweging van de ene strekking naar de ander, brengt jou in een diepe ontspanning; alles kan worden losgelaten. Het verlicht spierspanning, versoepelt de gewrichten, bevordert flexibiliteit en activeert de bloedsomloop. De bloedcirculatie en het lymfeklierstelsel worden geoptimaliseerd en daarmee helpt Thaise massage ook aan een beter werkend immuunsysteem en tegen veroudering.

Kortom: het zorgt voor meer vitaliteit en de Thai geloven zelfs dat het levensverlengend werkt. Na een Thaise massage voel je jezelf als herboren, je hebt veel energie en een heerlijk tintelend gevoel over je hele lichaam. Het effect van een Thaise massage houdt ongeveer drie tot vier dagen aan.

Tijdens deze massage mag je loszittende comfortabele kleding aandoen.

Afspraak maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *